Кокала пред Plovdiv24.bg: Всички са в грешка, не са ме търсили от Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:55 / 19.10.2016
3634
Никой от Локомотив Пловдив не е разговарял с мен, всички са в грешка. Така спряганият за нов треньор на черно-белите Емил Велев отговори на въпроса, възнамерява ли да приеме офертата на Христо Крушарски. Единствено репортер на Plovdiv24.bg си направи труда да се свърже със специалиста и да провери достоверността на разпространената информация.

"Вече втори ден името ми се коментира, а аз не разбирам от къде тръгна тази информация. В голяма грешка сте! Никой от Локомотив Пловдив не ме е търсил, никой не е разговарял с мен да поемам поста на Илиан Илиев. Ситуацията, която се създава, не е приятна за никого", подчерта Кокала.

На въпрос, би ли приел предложение да се върне на Лаута, ако собственикът Христо Крушарски го покани, Велев отговори лаконично в типичния си стил: "Това "ако" е много относително понятие".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).