Стоян Ставрев пропусна тренировката на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:35 / 26.11.2008
3916
Вратарят Стоян Ставрев пропусна днешното занимание на Лаута. Стражът е получил разрешение от ръководството да отсъства, тъй като в момента кара треньорски курсове в София - вратарски профил. Няколко дни в София гостува холандски треньор - който води лекции по време на курса за вратари на терените на НСА и стадион Георги Аспарухов.

Без участието на Ставрев ще протече и утрешната тренировка, която е от 10,00 часа. Вратарят обаче със сигурност ще е на линия за градското дерби с Ботев. Както е известно, от началото на седмицата с отбора не тренира и Стефано Кунчев, който бе повикан в юношеския национален отбор. Поради тази причина в днешната двустранна игра се включи вратарят на юношите старша възраст Ангел Вичев - Чушката, който пази заедно с Кирил Акалски.

Днешната тренировка изпусна и Даксон Да Силва, който продължава да чувства болки и шансовете му за участие в Дербито прогресивно намаляват. Въпреки това днешната тренировка в мразовития следобед премина добре, като всички останали футболисти са здрави. Целият тим е амбициран за победа, а футболистите си пожелават по-добро време, за да дойдат повече фенове и да се получи истинска футболна атмосфера.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).