Ръководството на Локо: Няма глоби, ще мислим за това след Дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:07 / 26.11.2008
3683
"Вярно е, че вчера не изплатихме пълните заплати за октомври месец на футболистите, имахме финансовата възможност да им платим само аванси. Това предложихме на играчите и някои от тях приеха, други не. Не сме налагали глоби за сега", това заяви специално за Plovdiv24.bg финансовият директор на Локомотив Иван Петлешков. Както вчера съобщихме, футболистите на Локо са получили по-малки възнаграждения за месец октомври. Те не са успели да се разберат с ръководството за причините за това, тъй като Петлешков си е тръгнал бързо от стадион Локомотив, поради неотложно посещение в болница на негов близък.

"Вчера заявихме на футболистите, че можем да им платим само авансите и им предложихме да избират - аванси сега и целите заплати до края на седмицата, или направо пълна заплата в събота или неделя. 90% от футболистите взеха аванси, а останалите казаха, че сега пари не им трябват и ще си получат пълните възнаграждения в събота. За глоби още не може да се говори, тъй като не искаме да създаваме напрежение в отбора преди важния мач с Ботев. Възможно е да има, но това ще обсъждаме в понеделник цялото ръководство на клуба. Решението ни може и да не се повлияе от резултата в Дербито, тоест дори да бият, пак може да бъдат глобени за резултатите с Локомотив Мездра и Беласица, може да загубят от Ботев и да не бъдат глобени. Това обаче ще решим в понеделник, до тогава няма да коментираме темата", добави още пред Plovdiv24.bg Иван Петлешков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).