Палийски на среща със собствениците в Слънчев бряг, убеждава ги да останат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
15:24 / 03.09.2016
8072
Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски прави всичко възможно да не остави клуба без финансиране. Вчера той беше на среща с двамата собственици на "жълто-черните" Румен Чандъров и Георги Самуилов, като по информация на "7 дни спорт" тримата са се видели на морето. Както е известно, Чандъров има няколко хотела в Слънчев бряг, а в Пловдив се твърди, че срещата за бъдещето на "жълто-черните" е била именно в курорта.


Създателят на проспериращата школа "ДИТ Спорт" във вторник изрази готовност да се оттегли, след като група фенове прогониха новоназначения треньор Николай Митов само два часа след официалното му представяне. На следващия ден на специално организирана среща от сдружение "ПФК Ботев Пловдив" феновете декларираха, че подкрепят собствениците, а негативното отношение е било само и единствено срещу специалиста.


Последните слухове гласят, че в "Коматево" може да остане само Георги Самуилов, но досега босът на "ИнсаОйл" не е коментирал нищо публично. Индикациите сочеха, че няма да се стигне до отказване от страна и на двамата и поне Самуилов ще продължи да финансира клуба, но нищо не е сигурно, докато двамата бизнесмени не обявят официално решението си.

Вчера "7 дни спорт" потърси за коментар Румен Чандъров, но мобилният му телефон беше изключен.
 Има и друг вариант, според който бюджетът в Коматево може да бъде редуциран. Официална позиция на двамата бизнесмени, заели се с издръжката на "канарчетата", се чака в следващите дни, но е най-вероятно да говорят за Ботев едва през следващата седмица.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).