Разстроеният Митов: Феновете на Ботев ме наричаха говедо и ме заплашваха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:52 / 31.08.2016
6952
Изкаралият само два часа като треньор на Ботев (Пд) Николай Митов разказа какво са говорили на него и Мариян Христов феновете на Ботев по време на вчерашния екшън в Коматево.

"Водех първата си тренировка с Ботев, когато около 30 човека нахлуха на терена и обградиха мен и Мариян Христов. Започнаха да ни обиждат. Наричаха ни говеда и ни заплашваха. Това си беше постановка. Няма как да работя при такива условия. Тръгвам си", заяви специалистът, цитиран от "Меридиан мач".

"Опитах да говоря с феновете на Ботев още на пресконференцията, на която бях представен. Извикаха ме, срещнах се с тях, но каквото и да бях направил, нямаше да има промяна в отношението. Доколкото разбрах преди да дойда, напрежението с феновете беше потушено. Ако знаех, че ситуацията е такава, въобще нямаше да идвам в Пловдив", каза още Николай Митов.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).