Ексклузивно: Фенове на Ботев прекъснаха тренировката, Митов напуска

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
18:41 / 30.08.2016
14501
Фенове на Ботев нахлуха на едно от тренировъчните игрища в базата на клуба и прекъснаха днешното първо занимание на новия наставник Николай Митов, научи Plovdiv24.bg.

Близо 20-ина привърженици на жълто-черните обявиха в прав текст на Митов, че няма да го приемат начело на отбора и дори се стигна до заплахи.

Митов и помощникът му Мариян Христов се прибраха в треньорската стая, като преди това новият треньор е заявил: "Щом така ще я караме, си тръгвам", разбра още Plovdiv24.bg.

Два часа преди инцидента Николай Митов бе предупреден от група привърженици на Ботев, че напрежението може да ескалира и "всеки ден за новия треньор ще е ад в Коматево". Дори тийммениджърът Асен Караславов не успя да успокои обстановката.

Припомняме, че заради опасността от ексцесии ръководството на Ботев бе закрило въпросната тренировка за фенове, но те не се съобразиха със забраната.



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).