Ексклузивно: Обрат на Лаута! Сръбският методист си тръгна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
18:54 / 15.08.2016
8265
Гласеният за главен методист в детско-юношеската школа на Локо (Пд) Стефан Мойсилович си е тръгнал от Лаута и се е прибрал в родината си, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Сръбският специалист изкара един месец в клуба, но в крайна сметка е останал разочарован от отношението към него.

Мойсилович дори побърза да се похвали пред медии в родината си, че е подписал 5-годишен договор с черно-белите. Проверка на Plovdiv24.bg обаче установи, че такъв контракт така и не е парафиран, което е една от причините за напускането на Мойсилович.

Той пристигна на Лаута заедно със съпругата си и се канеше да работи дълго време в Локомотив, но собственикът Христо Крушарски упорито отлагаше подписването на договора по неясни засега причини.

Мойсилович бе в ложата на Лаута по време на мача с Левски, след което е настъпил обратът в неговите планове, твърдят нашите източници.

По непотвърдена информация на Plovdiv24.bg идването на Стефан Мойсилович стана причина за леко изостряне на отношенията между треньора Илиан Илиев и Христо Крушарски.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).