Локо срещу Панатинайкос за 90-годишния юбилей! Възможно ли е?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:15 / 03.08.2016
4239
Ръководството на Локомотив (Пловдив) в най-кратки срокове опитва да финализира уреждането на приятелски мач по повод 90-годишнината на клуба. На "Лаута" планират кулминацията на честванията на юбилея да приключи с контрола срещу реномиран европейски клуб.

"Черно-белите" са отправили покани до пет различни държави - Гърция, Австрия, Словакия, Чехия и Русия. Според запознати поканата за гръцки клуб е изпратена до Панатинайкос.

Преговорите с гранда от Атина са проведени при финализирането на трансфера на Иван Иванов при "детелините", твърди "7 дни спорт".

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев - Зума е бивш треньор на "зелено-белите". Друг бележит играч от историята на "черно-белите" Христо Колев -Бащата в продължение на две години играе за ПАО.

В близките дни на "Лаута" очакват окончателния отговор на Панатинайкос. Тържеството е планирано за 6 септември, когато е Денят на Съединението и празник на Пловдив. Към момента най-реалните варианти за съперник в шоу-мача са именно "детелините" или отбор от Австрия.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).