Манол Георгиев: Чакаме някой от грандовете за купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:34 / 13.11.2008
1595
Старши треньорът на Марица Манол Георгиев си пожела някои от грандовете в следващата фаза от турнира за купата на България.

„Така ще премерим силите си с по-силен отбор и ще видим докъде сме стигнали. Нямам нищо против да ни се падне при жребия ЦСКА или Левски. Ще стане истински футболен празник, ще се напълни стадиона", каза Георгиев.

Иначе за мача със Спортист подходихме максимално сериозно и се радвам, че продължаваме на осминафиналите. Това е поредна наша победа, която ще даде повече самочувствие на нашите момчета. Имам обаче някои забележки, въпреки победата. Не трябва да допускаме отпускане, както направихме това след като поведохме с 2:0. Това е коварен резултат и някои момчета явно подцениха ситуацията. Един мач се обръща само с един гол на противника".

Според Манол Георгиев тимът върви по възходяща линия и вече отдавна е излязъл от кризата, в която бе попаднал в началото на сезона.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).