Марица продължава победната серия, отстрани Спортист за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:38 / 12.11.2008
2465
Марица продължи с добрата си серия в официални срещи, записвайки пета поредна победа. Този път момчетата на Манол Георгиев надиграха Спортист Своге категорично с 2:0 и се класираха за осминафиналите за Купата на България. Головете за "кършиаклии" отбелязаха Димитър Байрев в 23-ата минута и Васил Стефанов в 52-ата.

През първото полувреме срещата бе равностойна, без много опасности пред двете врати. "Жълто-сините" бяха малко по-агресивни и по-често достигаха до статични положения пред противниковата врата, но не успяха да направят нищо по-сериозно. В 23-ата минута обаче Спортист сами си набутаха гол след глупава грешка на вратаря Мартин Руменов. Тогава след пряк свободен удар отляво на вратата на гостите, Руменов изби нескопосано и от пет-шест метра Димитър Байрев без проблеми опъна мрежата на Спортист.

Второто полувреме Марица успя да наложи превес в играта и само след 7 минути вкара втори гол. Бърза атака отдясно завърши с прострелен пас на Станислав Маламов към далечната греда, където Васил Стефанов отблизо бе безпощаден - 2:0. В следващите минути играта се успокои, като гостите опитаха да се върнат в мача, но пропуснаха единственото по-сериозно положение. В 67-ата минута Мартин Стефанов се освободи от защитниците в жълто-синьо, но Димитър Грабчев спаси ударът му.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).