Мацата: Вече съм на години, в които трябва да мисля за повече пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:58 / 04.07.2016
5028
Бившият халф на Ботев (Пд) Мариян Огнянов сподели, че приоритет пред него за момента е да продължи кариерата си зад граница.

"В последните седмици отклоних няколко предложения от чужбина. Едно от тях бе от Казахстан. Ще чакам колкото е необходимо. Има вариант да продължа кариерата си в Италия. Говоря за по-долните дивизии, но въпреки това заплащането е добро. Чакам, за да видя какво ще се случи. Надявам се до една седмица да има развитие", каза Мацата пред "Тема спорт".

"На този етап А група не ми е приоритет, а излизане в чужбина. Но нищо не се знае. Истината е, че имах много хубави моменти в Левски и Ботев (Пловдив). Така че ще видим какво ще се случи следващите дни. Знаете, че вече съм на такива години, в които трябва да помисля за изкарването на повече пари. Това може да се случи само в клуб от чужбина", допълни още Мариян Огнянов.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).