ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Аян Садъков: Тренираме с настроение, смятам, че ще победим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:07 / 17.10.2008Коментари (0)7131
© Plovdiv24.bg
"Отборът на Локомотив е готов за предстоящата среща. След това прекъсване което имаше, отборът се готви добре, с настроение и дай боже да завършим този цикъл отново с настроение. Мисля, че сили и възможности отбора има, показали са го, остава да играят и навън така, както играят и у дома", заяви старши-треньорът на Локомотив Пловдив Аян Садъков на редовната пресконференция преди шампионатен мач.

"На този етап всички са здрави. Единствено Ангел Йошев има лека травма, днес не тренира. Утре ще стане ясно дали е готов за мача. Всички останали са здрави и налице за мача, готови да го спечелят. Футболистите разбират сериозността на срещата, с оглед точковия актив на Локомотив и другите отбори - една евентуална победа ще изкачи отбора много. Хубаво е, че състезателите го осъзнават важността на двубоя и мисля, че има настроение за една битка в неделя", добави специалистът.

"В контролата с Родопа видяхме състоянието на останалите момчета, които не са взимали участие в мачовете за шампионата, не бих казал, че успешен мач за нас, но видяхме и някои хубави работи. С оглед на това, че Родопа имаше проблеми със заплащания, разконцентрирахме си вниманието и не бяхме напълно мобилизирани и готови за тази контрола.

Том и Акалски ще влезнат в игра, когато са готови, ще ги видите. Няма да могат да играят срещу Миньор Перник тази година, може би догодина за Миньор да вземат участие. Контузията, която Акалски получи, трябва един месец да почива. Том има тежко разтежение, по-добре е, бяга сам, но мисля, че в скоро време няма да е готов.

Двамата сърби мисля, че с всяка измината тренировка си подобряват физическото състояние и игровата подготовка, мисля че и двамата са готови да изиграят 90 минути. Сработиха се с отбора, влизат в общ език - знаете, че един чужденец като дойде в отбора му трябва време за да влезе в ритъм с нашата игра и нашият начин на живот.

С оглед ситуацията и класирането, една победа над Миньор Перник отбора влиза в златната среда, може да влиза и по-напред. Нормално е всеки треньор сам за себе си да поставя цели да бие всеки мач дори. Ако направиме една равносметка да бием всеки мач, представете си къде ще идем в края на полусезона. Целта е да съберем максимално точки, пък после ще мислим за по-добър футбол и да радваме феновете", каза още Садъков

Още по темата: общо новини по темата: 5
19.10.2008
18.10.2008
14.10.2008
12.10.2008
12.10.2008






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: