Шеф на Марица на среща с полицията заради феновете на Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:50 / 16.10.2008
2042
Изпълнителният директор на Марица Георги Фиданов ще има днес работна среща с ръководството на 3-то Районно полицейско управление в Пловдив, на която ще бъдат обсъдени мерките за сигурност и реда преди, по време и след на мача срещу Берое в събота. Срещата е от деветия кръг от шампионата на Източната „Б" група и се очертава като възлова и за двата отбора.

Кършиякалии ще гонят задължителна първа победа в първенството, която да ги измъкне от незавидното място в класирането.

Въпреки колебливото представяне на беройци в първенството на Източната „Б" група гостите също ще се стремят към спечелването на 3 точки заради амбициите си да се върнат още този сезон в елита.

Поради големия интерес към мача под тепетата се очаква с автобуси и лични автомобили да пристигнат над 300 старозагорски фенове.

"Правим всичко възможно да създадем добър ред , дисциплина и необходимата организация за мача и затова трябва се срещна с полицейски шефове и набележим задачите по сигурността, по които ще се работи. Само така ще бъдат пресечени всякакви опити за безредици от страна на пловдивските и старозагорските фенове", обясни Георги Фиданов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).