Локо ще продължи кошмара на Черно море или ...

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:17 / 20.03.2016
2719
Черно море посреща Локо (Пловдив) днес от 14 часа на "Тича" в един крайно интересен за двата отбора двубой. Не толкова заради конкретното класиране на "моряци" и "смърфове", колкото до това какви сътресения може да доведе изходът от срещата.

Морето е в кошмарна серия от 7 поредни мача без победа. В момента варненци са отборът в най-ужасна форма в "А" група, след Монтана.

Това естествено поражда въпроси относно бъдещето на Никола Спасов. Въпреки че от ръководството на клуба уж гласуваха доверие на треньора, той може да напусне поста си още днес при евентуална нова домакинска загуба.

В лагера на домакините нямат кадрови проблеми. Единствено защитникът Пламен Николов се оплакваше от лека травма след двубоя срещу Ботев (Пловдив), но вече е напълно възстановен.

В същото време Локо (Пд) още се счита за най-слабия гостуващ тим в "А" група, въпреки че "счупи каръка" и взе първа победа далеч от Лаута след 1:0 над Монтана в предишния кръг. Този гол реално е първият за черно-белите вкаран от тях извън Пловдив.

Собственикът на клуба Христо Крушарски на няколко пъти се закани да глобява наред, ако види отново слаба и безотговорна игра на чужд терен.

По кой коловоз ще потегли пловдивският Локомотив днес на "Тича", ще разберем по-късно...


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).