Марица се мести във Войводиново

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:44 / 14.10.2008
2351
Футболистите на Марица се преместиха за няколко тренировки на своята база във Войводиново и ще провеждат там занимания, а не на клубния си стадион в Кършияка. Причината за това решение е, за да се запази читав теренът на клубния стадион преди възловия мач срещу Берое от 9-тия шампионатен кръг на Източната „Б" група през уикенда.

Маричани направиха днешното вечерно занимание във Войводиново, а старши треньорът на тима Манол Георгиев предвижда за утре или в сряда на същата база да направи двустранна игра титуляри срещу резерви.

Спарингът ще бъде следобед от 16 чaса, колкото е и началният час за предстоящото дерби срещу старозагорци.

Манол Георгиев е притеснен поради контузиите на някои от основните си футболисти. След мача в Любимец от сериозни контузии се оплакват опитните Стефан Учиков и Васил Стефанов. Двамата страдат от сериозни мускулни разтежения.

Нападателят Тодор Тодоров също не е възстановен напълно от старата си травма в бедррото, която го измъчва от началото на първенството.

Емил Урумов-Шивача и Пламен Крачунов имат стари контузии, а Рангел Абушев-Рони продължават да лекува възпаление на адукторите.

Старши треньорът на жълто-сините Манол Георгиев е принуден да решава в последния момент кой от шестимата контузени ще може да използва в игрова обстановка за важния сблъсък срещу Берое.

36-годишният наставник се надява всички контузени да бъдат на линия до мача със старозагорци.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).