Марица тръгва към защита на титлата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:05 / 09.03.2016
1661
След изключително успешното си представяне в редовния сезон на Националната волейболна лига Демакс+ и в първата фаза от турнира за Купа България, женският отбор на Марица (Пловдив) се изправя пред най-решаващите си стъпки към защитата на трофеите си от 2015 година. Първата от тези стъпки са четвъртфиналните плейофи в НВЛ, които започват днес.

Тази вечер, 9 март, от 18:00 б.в. шампионките посрещат ЙЕБ Шумен 05 (Шумен) в зала Пловдивски университет, с целта да изковат първата от общо седем победи, от които се нуждаят в тези плейофи, за да стъпят за втори път на върха.

Разбира се, когато един срещу друг се изправят първият и предпоследният от редовния сезон, остава много малко място за изненадващи резултати, но това е спорт и изненади винаги са възможни. Затова момичетата на Иван Петков ще излязат напълно мобилизирани, за да зарадват своите привърженици, които несъмнено и днес ще бъдат на своя пост на трибуните, с убедителен успех.

Дали наставникът ще използва в тази среща по-младите си волейболистки, за които мачове като този са добра възможност за изява, или по-опитните, които трябва да поддържат своя ритъм преди сблъсъците с по-сериозни съперници, предстои да се разбере, но и в двата случая пловдивчанки ще дадат всичко от себе си да продължат дългата си серия от чисти победи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).