ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гледат под лупа съдийството в двата мача на Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:32 / 08.10.2008Коментари (0)754
© Plovdiv24.bg
Съдийската комисия на БФС ще гледа днес под лупа съдийството на двата мача на Марица - срещу Родопа (Смолян) и срещу новака Любимец 2007, в които реферите порязоха жестоко пловдивския тим и с пристрастната си свирка предрешиха изхода от срещите. Това ще стане на извънредно заседание пообед в Стара Загора, където новият шеф на футболните ни арбитри Димо Момиров събира членовете на комисията и всички дежурни делегати в „А" и „Б" групите.

Специално за днешната сбирка ръководството на Марица е осигурило пълни записи на 90-те минути в двата мача. Извадени са и избрани моменти, които доказват грешките на реферите, тенденциозни и неадекватни техни отсъждания, ощетили пловдивчани.

Претенциите на маричани са насочени срещу главния съдия на мача в Любимец - Атанас Димитров от Сливен и неговите помощници Валентин Добрев и Антоан Георгиев, както и за скандалното съдийството на двубоя с Родопа (Смолян) от главния рефер Стоян Денев от Велико Търново и неговия пръв асистент Йосиф Ронков от Габрово.

Съдийската комисия на БФС ще нищи съдийството във въпросните двубои по настояване на ръководството на Марица. Както е известно кършиякалии подадоха контестации след мачовете с Родопа (Смолян) и Любимец 2007, а изпълнителният им директор Георги Фиданов вписа в официалните протоколи на двата мача, че Марица има сериозни забележки и претенции от съдийско естество и че пловдивският клуб ще подаде жалба в БФС като приложи свои видеоматериали за реферските своеволия и груби грешки, повлияли на крайните резултати в срещите.

"Не може така да се подиграват с нашия клуб и с момчетата. Такова тенденциозно съдийство ограбва труда ни и предрешава изхода на мачовете ни. Имаме сериозни претенции към реферите и затова се обърнахме към Съдийската комисия на БФС, откъдето бяха афиширали, че съдиите вече ще свирят реално това, което става на терена", коментира Фиданов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Бургазлия свири мач на Марица в четвъртък
Марица показа головете от мача със Струмска слава
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: