Ботев хлопна вратата за нови

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:22 / 02.02.2016
6106
Ботев сложи край на зимната селекция, която се очерта постна, пише "7 дни спорт". Пловдивчани решиха да приключат с входящите трансфери, след като привлякоха само двама нови. На Коматево се подсилиха с украинския защитник Игор Ощипко и любимеца на бултрасите Тодор Неделев, който ще играе като преотстъпен от германския Майнц 05 до лятото. 

Главната цел на ръководството на "жълто-черните" бе да успеят да си върнат 22-годишния национал и тя бе изпълнена. "Канарите" имаха желание да вземат под наем и две от звездите на Лудогорец - Жуниор Кишада и Абел Анисе, но удариха на камък. Освен привличането на Ощипко и Неделев пловдивчани си върнаха младежкия национал Емил Камберов, който беше преотстъпен на Локомотив (ГО). 

Очертава се треньорът Николай Костов да разчита на 25 футболисти през пролетта. В момента в групата на "жълто-черните", подготвяща се в турския курорт Анталия, наброява 24-ма играчи. Към нея ще бъде зачислен и възстановяващия се след операция Даниел Златков. Прогнозите за защитникът да е готов за игра до месец.

На този етап по всички личи, че и нападателят Александър Колев ще остане в отбора. "Жълто-черните" имаха идея да го продадат , при изгодна оферта. Такава пристигна от третодивизионния Юве Стабия, но нападателят я отхвърли.

Иначе през тази зима Ботев се раздели с деветима футболисти.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).