ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Босът на Бохемианс гостува на Марица, чехите искат сътрудничество
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:40 / 03.10.2008Коментари (0)1173
© Plovdiv24.bg
Чешкия Бохемианс бе клубът, в който Иван Димов(в ляво) и Емил Стоев(в дясно) преминаха проби. Двамата излезнаха с различни отбори един срещу друг миналия уикенд в мача Марица - Родопа
Собственикът на елитния чешки клуб Бохемианс (Прага) Карел Капер гостува за няколко дни на президента на Марица Рангел Берберов. Чешкият гост има няколко работни среши с шефа на кършиякалии, а днес отлетя за Прага.

Както е известно Капер трябваше да пристигне в България още през лятото и лично да води преговорите по трансферите на Емил Стоев-Бадема и Иван Димов в пражкия тим. Заради личен семеен проблем обаче се е наложило той да си остане в Чехия и изпрати у нас свой представител.

Сега обаче Капер уважи поканата на Берберов и лично посети Пловдив, за да се запознае на място с организацията на работа в Марица.

„Няколко са основните пунктове, по които дискутирахме и вече работим с хората от Бохемианс и лично с г-н Карел Капер. Преговаряме за по-дълготрайно приятелско сътрудничество с Бохемианс, за съвместни подготвителни лагери и обмяна на футболисти и специалисти, обмяна на методика на работа", обясни собственикът на Марица Рангел Берберов.

„Можем да приемаме на лагери техни отбори и да изпращаме при тях пък наши тимове, още уточняваме тези детаили. Уточняваме и базите, където ще се тренира при тези бъдещи лагери".

Според Берберов в Марица трябва да се мисли с перспектива и такива контакти и бъдещи планове за дълготрайно сътрудничество с елитния тим от Чехия само ще спомогнат за по-доброто развитие и реализация на младите футболисти от Кършияка.

„Работим и по един друг важен пункт с ръководството на Бохемианс, а това е съвместното ни сътрудничество с тях по отношение на мениджмънта и трансферите в Чехия не само на играчи на Марица, но и на други български футболисти", каза още Берберов. - "Знаете, че сме създали и вече работи мениджърска агенция към клуба, а чехите проявиха още през лятото голям интерес към нея. Те дори предлагат да им станем нещо като техни представители за България и да поемем част от работата им по отношение на селекцията и издирването на талантливи български футболисти. Ние ще бъдем натоварени със задачата да им даваме пълна и обективна информация за всички български футболисти, към които от Чехия се проявава интерес".

"Предстоят ни нови разговори с хората от Бохемианс, на които ще уточняваме всички детайли по бъдещата работа. Смятам обаче, че перспективите, които се откриват пред нас и пред тях наистина засега изглеждат много добри", допълни Берберов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: