Кубрат Пулев: Искам да се боксирам за световна титла в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:18 / 07.12.2015
2039
"Желанието ми е да се боксирам за европейската титла или световната титла в България", заяви Кубрат Пулев на родна земя. 

Кобрата се завърна в България след снощния впечатляващ успех срещу Харис Морис в гала вечерта в Хамбург, Германия. Най-добрият ни боксьор записа най-бързата си победа, откакто е в профи бокса, нокаутирайтки американеца за минута и 59 секунди.

"Знам, че всички искате да ме видите отново в мач за световната титла. Не смятам, че мачът срещу Харис е бил безсмислен. Има и такива противници като него, не го подцених. Направих много добра подготовка за този мач. Имах нужда да си върна рутината", каза той пред Канал 3.

"Куриозното беше, че в съблекалнята преди мача с Морис с Ули Вегнер тренирахме имено точно десен ъперкът, с който победих. Нямах намерението да приключвам мача в първия рунд, но така се получи", заяви още Кобрата.

Кубрат Пулев коментира и успеха на новия Световен шампион Тайсън Фюри и победата му срещу Владимир Кличко. Кобрата сподели, че следващият му мач ще бъде през пролетта на 2016 година (март-април).


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).