Милен Гамаков: Справедливо равенство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:10 / 05.12.2015
2313
Полузащитникът на Ботев Милен Гамаков призна, че равенството между неговия тим и Левски е било напълно заслужено с оглед на показаното на терена.

"Сърцат мач с отбора на Левски. И двата отбора се хвърлиха, мисля, че справедливо завърши 0:0. Засега единствено гледаме следващия мач с Монтана. Сигурно ще има и нови момчета. Костов има дух и желание за победа. Ще продължим по същия начин. Дано се изкачим по-нагоре в таблицата",коментира халфът.

"Победа липсва. В атака по-малко положения създаваме, но последните мачове започваме да се сбиваме с другите отбори. Дано занапред започнат и головете и ще започнем да побеждаваме повече, отколкото сега", добави 21-годишният бургазлия.

"Имам договор с Ботев до лятото. Ще отговоря по-различно. Както знаете, всеки един млад желае рано или късно да замине за чужбина. Дали сега, дали след три години. Смятам, че когато му дойде времето, ще отида", завърши Гамаков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).