Марица надделя над Розова долина в истински трилър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:31 / 28.11.2015
2278
Отборът на Марица надделя над Розова долина в интригуващ двубой от последния кръг на есенния полусезон в Югоизточната "В" група. Пловдивчани взеха трите точки с 3:2, като зрителите освен пет гола видяха още куп интересни ситуации.

Двубоят на стадион "Марица" започна отлично за "жълто-сините", които набързо поведоха с два гола на Антонио Цанков в 58-ата секунда и Георги Стефанов в 15-ата минута.

Розова долина намали резултата в средата на първата чест с попадение на Ангел Костов, а в края на първата част Николай Стоичков възстанови равенството.

През втората част Марица все пак успя да достигне до победното попадение чрез Венци Гюзелев, който се възползва от асистенция на Георги Стефанов.

В 67-та пловдивчани остана с човек по-малко на терена. Авторът на първия гол Антонио Петков бе изгонен за втори жълт картон за симулация.

До края на мача не падна ново попадение и Марица завърши полусезона с успех с 3:2 над Розова долина.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).