Един от лидерите на Берое: Идваме за победа в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:36 / 27.11.2015
1948
Отборът на Берое продължава подготовката си за предстоящото гостуване на Академик Бултекс 99 в Пловдив. Срещата, която е от 8-ия кръг на Националната баскетболна лига, ще се играе утре от 18,00 часа в зала "Строител". В състава на "зелено-белите" няма здравословни проблеми и старши треньорът Любомир Минчев ще може да разчита на най-добрите си играчи в търсене на пета поредна победа в първенството.

Преди изиграването на срещите от този кръг Берое е на четвърто място в класирането с 12 точки, Академик Бултекс 99 е на осмо с осем точки. В последния кръг старозагорци победиха Левски 2014, докато съперникът им загуби от Рилски спортист.

Двата тима вече се срещнаха еднъж този сезон. Като част от подготовката за шампионата през септември двата отбора изиграха приятелски мач, спечелен от "зелено-белите" с 81:57.

"Трябва да докажем на терена ролята си на фаворит. Нашата цел в Пловдив е да играем здраво и да спечелим този двубой. Стремежа ни е във всеки един мач да подобряваме играта си. Разбира се, че е добре когато побеждаваш и самочувствието е друго. Но сме и наясно, че това, че сме спечелили няколко мача не означава, че противниците ще излязат и ще се бият сами. Трябва във всеки мач да се доказваме", коментира пред официалния сайт един от лидерите в състава на Берое Станислав Ваклинов.

"В никакъв случай поредицата от поражения на Академик не бива да ни успокоява. Защото е напълно възможно въпреки това съперникът да се мобилизира и да ни изненада. Това обаче важи за всеки един съперник, трябва към всеки да подхождаме с необходимия респект", допълни още баскетболистът на Берое.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).