Иван Петков: Очаквахме да победим и се случи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:24 / 22.11.2015
1402
Старши треньорът на Марица (Пловдив) остана доволен от убедителната победа на своя тим при гостуването на новака ЙЕБ-Шумен 05 с 3:0 гейма в среща от третия кръг на женското първенство.

"Това е мач, който искахме да го изиграем по начин, по който да държим едно темпо на игра, по-скоро едно ниво, да играем волейбол с нужната динамика, без да се съобразяваме кой е отсреща. Мач, който лично за нас има своите достойнства, сега ще си направим някакви анализи, може да са едно-две, но ги има. И другото което е - всички момичета взеха участие, въпроса е да държим един ритъм игрови по-скоро. Очаквахме да победим и се случи", заяви след мача пред BGvolleyball.com Иван Петков.

"Много съм доволна - чиста победа с 3:0. За мое щастие не е първият (надявам се и да не е последният) рожден ден, на който имам мач и побеждаваме. Всъщност досега на рождените ми дни не съм имала загуба, така че много се радвам, че продължаваме тази традиция", сподели от своя страна пък Ради Тенева.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 31
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).