Костов вади Ботев от блатото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:56 / 14.11.2015
5171
Новоназначеният треньор на Ботев Николай Костов вчера преди обед проведе първата си тренировка начело на отбора. Заниманието премина изцяло без топка, като преобладаваха беговите упражнения. Преди заниманието цялото спортно-техническо ръководство на клуба проведе около 30-минутен разговор с футболистите, научи "7 дни спорт".

При тях в съблекалнята влязоха спортният директор Георги Марков и треньорският щаб начело с Николай Костов и асистентите му Енгибар Енгибаров и Бойко Каменов.

Реално Марков представи новия треньор пред отбора. Самият Костов пък каза на възпитаниците си какви са изискванията му към тях. Той изложи и вижданията си за стила на игра, който желае да бъде практикуван от тима под негово ръководство. Специалистът планира да заздрави още по-сериозно дисциплината в отбора. 

Костов се сблъска с една изключително тежка ситуация при "канарчетата". Той ще направи всичко по силите си в най-кратки срокове, за да извади отбора от блатото. На практика през последните няколко месеца всичко се обърна с главата надолу, затова една от първите задачи пред новия наставник ще е да оправи пораженията, останали след Ермин Шиляк.

Публична тайна в Пловдив е, че по времето на словенския специалист в Ботев се стигна до ситуация, при която изчезна колектива. Затова сега Костов ще работи за заздравяването на колектива в тима наново, за да го превърне в печеливш и на терена.

Вчера при разискването на изискванията му към отбора липсваха футболистите, които са ангажирани в националния тим. В неделя и те ще се запознаят с тях.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).