Иван Петков: Щастливи сме, че се класирахме напред в един много силен турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:18 / 12.11.2015
1619
Старши треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков благодари на своите състезателки за това, че са играли така, че отборът да отстрани един сериозен съперник - белгийския Дофин (Шарлероа), и се класира напред в един много силен турнир - за Купата на ЦЕВ.

"Първите три гейма бяха доста оспорвани и ги изиграхме доста нервно, особено втория и третия. Нещата тръгнаха със сервис и блок, но във втория гейм ни натиснаха и ни разклатиха психически увереността, която бяхме натрупали от предния мач.
Бях казал на момичетата, че ако не сме здраво стъпили на земята, ще имаме проблеми и сами се убедихте, че Шарлероа не е случаен отбор. Искам да благодаря на нашите момичета за двата мача, които изиграха на висота. Така направиха, че да продължим напред. Разбира се, има още много върху каквото да работим, но за момента сме щастливи, че сме в следващия кръг на много-много силен турнир", сподели Петков след мача.

"Първо да мислим за съботния мач с Левски. Дай Боже, да се подготвим добре и да нямаме проблеми, но първо искаме да мине двубоя с Левски, а след това имаме и още един мач от първенството. Едва след това ще мислим за следващия ни съперник", добави треньорът на маричанки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 12
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).