Маричанки на гости на кмета

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
11:55 / 10.11.2015
2977
Състезателките от волейболен клуб "Марица" се срещнаха с кмета Иван Тотев. Срещата бе по покана на градоначалника след историческия успех на маричанки - спечелването на Суперкупата на България и оформянето на златен требъл за 2015 година, както и преди решаващия мач-реванш от шестнадесетинафиналите на европейския клубен турнир за Купата на ЦЕВ с белгийския "Дофин" (Шарлероа), предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Благодаря за всичко, което правите за Пловдив и за България", заяви кметът при срещата си с момичетата от "Марица".

Той дори коментира, че може напред в бъдещето да се помисли за зала на славата или музей на спортна в спортната зала на Пловдив - Колодрума, където трофеите на волейболистките ще намерят почетно място.

На срещата присъства и Петър Зехтински, който подчерта, че волейболистките на "Марица" са лицето на Пловдив, а Общината ще прави всичко възможно да им помага.

За финал и кметът Тотев, и Зехтински пожелаха успех на момичетата в утрешния им мач с белгийския "Дофин". Призоваха и всички пловдивчани да отидат на мача и да подкрепят отбора.

Мачът е в залата на ПУ "Паисий Хилендарски" от 18.00 часа, а входът е свободен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).