Пловдивски тандем отново ще води Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:58 / 09.11.2015
1738
Стефан Генов почти сигурно ще се завърне в Лудогорец. Специалистът е получил предложение да влезе в щаба на новия треньор Георги Дерменджиев, но засега не е дал отговор. Почти сигурно той ще приеме. Така Лудогорец ще възстанови шампионския си тандем от миналата кампания. Именно двамата пловдивски специалисти имаха основна заслуга за влизането на отбора в групите на Шампион­ската лига през сезон 2014/15.

В момента Генов е без отбор, след като си тръгна от Лудогорец през юни. 59-годишният наставник неведнъж сподели пред "Тема Спорт", че иска да продължи самостоятелната си кариера, но е готов да работи като асистент на Георги Дерменджиев. Това не е изненада, тъй като двамата са израснали заедно в школата на Локомотив Пловдив, припомня "Тема спорт".

От щаба на Едуард Ераносян в екипа на Дермен­джиев ще остане треньорът на вратарите Любомир Шейтанов. Той пристигна в Разград по настояване именно на Едо.

Със сигурност Радослав Здравков си тръгва. Той подаде оставка, която е била приета. Припомняме, че славният футболист на ЦСКА дойде при орлите по покана на спортния директор Методи Томанов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).