Ермин Шиляк: Не е чак толкова лошо положението в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:33 / 08.11.2015
4039
Треньорът на Ботев Ермин Шиляк сподели след тежкото поражение от Берое, че ситуацията в клуба не е толкова тежка, колкото бива изкарвана от журналистите.
  
"До първият гол на Берое играхме много добре след това се промениха нещата. Не сме доволни, че загубихме, но от наши грешки дойдоха и трите гола", коментира Шиляк.

"Не е чак толкова лошо положението в Ботев. Вие журналистите, го създавате това. В турнира за Купата не е лесно да се победи. Видяхте, че и Лудогорец се спъна за Купата, тук се вдига много голям шум за една загуба. Победихме Монтана, победихме и Пирин. Играхме със Славия в София - загубихме, сега пак, но с този състав се опитваме да направим най-доброто", допълни той.

"Имам контракт, ще го изпълнявам докато клубът ме иска, аз съм професионалист", коментира Шиляк евентуална негова оставка, която може да бъде поискана от феновете на тима.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).