Берое загуби Том за дербито на Тракия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:54 / 06.11.2015
1810
Сериозни проблеми имат в Берое преди дербито на Тракия срещу Ботев в неделя. Вчера стана ясно, че един от опитните футболисти в селекцията на Петър Хубчев Евертон Джилио-Том ще пропусне Битката за Тракия.

Той няма да бъде на линия за двубоя с пловдивчани на базата им в "Коматево", след като е със счупен нос. Том пострада при единоборство със защитника на Черно море Мамату Кулибали и 20 минути след като влезе на "Тича", беше принудително заменен от друга резерва на заралии - Исмаил Иса, който вкара и последния гол за успеха с 3:0. Халфът ще претърпи хирургическа интервенция, което ще го извади за известно време от терените, пише "7 дни спорт".

Все пак добрата новина за Петър Хубчев и всички в Берое е, че след гостуването на Ботев следва пауза в първенството. По този начин ще има достатъчно време състоянието на халфа да се подобри и той да може да играе след паузата. По всяка вероятност обаче Том ще носи специална маска както на тренировките, така и на мачовете на отбора си.

Здравословни проблеми след гостуването на Черно море има и Георги Динков, който тренира на облекчен режим. Универсалният футболист, който на "Тича" действаше като опорен халф, се очаква да бъде готов за игра за мача срещу "канарчетата". Все още не е ясно дали Игор Джоман ще е възстановен, след като в последния момент изненадващо отпадна за мача срещу варненци преди няколко дни.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).