Орлин Старокин пропуска мача срещу Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:10 / 04.11.2015
2291
Полузащитникът на Ботев Орлин Старокин ще пропусне мача срещу Берое в неделя, обявиха от клуба. Травма в аддуктора вади 28-годишният левичар от плановете на треньорския щаб за двубоя срещу старозагорци. Това ще бъде трето поредно отсъствие за Старокин, който не взе участие и срещите със Созопол за купата на страната и Славия за първенството.

Към лазарета във вторник се присъедини и Радослав Терзиев, който получи контузия в коляното по време на първата тренировка за седмицата. След направения медицински преглед съмненията за увреждане на връзките отпаднаха и се очаква младият бранител скоро да се завърне в основната група.

След като в понеделник се подготвяше на облекчен режим, към отбора се присъедини Даниел Златков, а под въпрос остава Грегъри Нелсън, който остава под въпрос за двубоя със заралии.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).