Емил Гъргоров: Локо е в подем, отиваме на "Герена" да победим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
20:07 / 03.11.2015
4671
Локомотив е силно амбициран за победа над Левски. Това заяви плеймейкърът на "смърфовете" Емил Гъргоров в интервю за Plovdiv24.bg.

"Разбира се, че съм щастлив от победата над Лудогорец. Не всеки побеждава шампиона. Втората част бяхме по-добри и заслужено ги победихме", разказва 34-годишният футболист.

"Не съм си мислил нищо по-специално. На всеки от нас мотивацията му беше да победи. Винаги искам да вкарвам гол, но не всеки път се получава. Радвам се, че сега имах шанс. Единственото, което съм си мислил, е как да победим.

Надявам се да продължи не само моята добра серия, но и тази на отбора. Вижда се, че в момента сме в подем, затова отиваме на "Герена" да победим. Играем мач за мач, надявам се шансът отново да е на наша страна. Ще ни е трудно без Мартин Камбуров, но надявам се да се справим.

Времето ще покаже дали ще остана на "Лаута" и след зимата. Когато Локомотив стартира, имаше много проблеми, големи трудности, най-важното сега е, че нещата се стабилизираха и всичко е наред. Имаме един президент, който за момента дава всичко за Локомотив и милее за отбора. Във всеки мач е зад нас, което само може да ни радва", завърши Емил Гъргоров.

Пловдивчани гостуват на Левски в неделя, 8 ноември, от 16:15 часа на "Герена".


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).