Нови проблеми за Ермин Шиляк, Радослав Терзиев с проблеми в коляното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:52 / 03.11.2015
3857
Централният защитник на Ботев Радослав Терзиев има проблеми с коляното и ще отиде на преглед на ядрено-магнитен резонанс. Това съобщиха от пловдивския клуб. След като се установи точното му състояние, лекарският екип на "жълто-черните" ще прецени как да процедира с него. 

Радослав Терзиев и неговият съотборник от Ботев Милен Гамаков попаднаха в разширения състав от 22-ма футболисти, с които "А" националният отбор ще проведе четиридневен лагер по време на паузата в първенството, която предстои този месец. Лагерът ще се проведе от 9-ти до 13 ноември в Правец. На 11-ти националите ще проведат двустранна игра, а два дни по-късно е насрочена контролна среща с младежкия национален тим, в който Гамаков и Терзиев са основни играчи. 

Последното ново попълнение на "канарчетата" Грегъри Нелсън продължава да се готви на облекчен режим. Орлин Старокин пък се оплаква от болки в адукорите и е голяма вероятността да пропусне предстоящия домакински мач мач на "жълто-черния" тим от 15-ия кръг на "А" група, на 8 ноември-неделя. 

Друг централен бранител на Ботев Даниел Златков се възстановява от мускулен проблем в бедрото и се очаква да бъде готов за сблъсъка със заралии. 

Александър Колев и Лъчезар Балтанов се готвят на пълни обороти. Днес "канарчетата" проведоха една тренировка преди обяд.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).