Едуард Ераносян: Усетя ли, че нещата не са както трябва - ще си тръгна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
20:04 / 02.11.2015
4749
Старши треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян изрази разочарованието след загубата с 0:2 от Локомотив.

"След загуба никога не може да е приятно мнението. Добро първо полувреме, но след гола всичко тръгна надолу. Загубихме, защото получихме два гола. Не успяхме да отбележим. Локомотив се възползваше от своите и отбеляза", анализира Ераносян.

"Помъчихме се да играем колкото и съперника ни позволи. Щом не успяхме да сме спечелим - не сме заслужили. През първото полувреме стояхме много добре. Нашият вратар не пипна топката тогава. Не е важно какви емоции съм имал на този стадион. Неприятна загуба", каза още Едо.

"Ако усетя, че играчите ми не ми вярват, няма да стъпя на терена. Играта се получава понякога, но резултатите не се получават. Нашите греди не влизат, чуждите влизат. Трябва да изживеем трудния момент. Ако усетя, че играчите не са заедно с треньора, но в момента не мисля че е такъв. Жалко е, че Лудогорец няма резултатите, които трябва. Трябва да се преборим, допълни треньора.

"Смятате ли, че ако ръководството ми няма доверие, ще продължавам да съм тук? В момента, в който усетя, че нещата не са както трябва - ще си тръгна. Винаги съм си тръгвал сам навсякъде. Сам на този стадион са ме гонили - и то заради една интрига. Бих си тръгнал с чест и достойнство, ако се налага," категоричен бе Ераносян.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).