Ексклузивно: Ермин Шиляк остава начело на Ботев, отстраниха четирима играчи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (68)
12:46 / 28.10.2015
15782
Ермин Шиляк остава начела на Ботев. Това разкри ексклузивно пред Plovdiv24.bg спортния директор на "канарчетата" Георги Марков и уточни още, че ще бъдат наложени солени глоби за всички футболисти.

"Няма да има треньорска смяна, засега не сме обсъждали такава. Така или иначе договорът на Шиляк е до декември", коментира за читателите на сайта ни Марков.

"Глоби ще има не само за футболистите, а и за целия щаб. Уверявам ви, че санкциите ще са големи", сподели още спортния директор на "жълто-черните".

"Има и четирима временно освободени футболисти. Йордан Христов, Мариян Огнянов, Пламен Николов и Жоел Чибамба. Това е по преценка на треньора. Може да ги върне след седмица, може и да не ги върне", добави Марков.

"Говорихме с всеки един поотделно. За мен също не е нормално поведението на футболистите. Двама-трима да не играят - ок... но целият отбор да не играе?! Увериха ни, че няма бойкот и всичко е нормално. За мен обаче не е нормално. Созопол не е отбор от нашата класа. Трябва час по-скоро да намерим къде е проблемът и да го решим", завърши Георги Марков.



Виж коментарите (68)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).