Христо Бонев: Купата е добър шанс за пряк път към Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
07:45 / 28.10.2015
4078
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев е на мнение, че купата дава добър шанс за пряк път към евротурнирите, каквито амбиции имат на "Лаута". 

"Апетитът идва с яденето. Последните мачове показват, че отборът е във възходяща линия. При всички положения самите футболисти са на мнението, че купата е добър шанс за пряк път към Европа. Победата в дербито с Ботев и мачът в Ловеч ни дават нужното самочувствие. Момчетата вече навлизат в желаната форма. Това означава, че трябва задължително да победим Монтана, за да може да погледнем с положително настроение към следващите мачове. Имаме сили и потенциал за финал", сподели Зума пред "Тема Спорт". 

"Монтана е корав съперник. Ръководството, треньорите и самите играчи, които познавам, заслужават уважение за това, което правят за развитието на футбола не само в града, но и за България като цяло. Те са светъл лъч", коментира още легендата. 

"В средата на декември ще седнем и ще обсъдим въпроса със селекцията, какво е нужно на отбора и какво трябва да се направи. Нещата вече са много по-стабилни - финансово и организационно. Играчите мислят вече само за футбол благодарение на спонсорите, които помагат от все сърце. Един от тях - господин Крушарски, е повече на "Лаута", отколкото да гледа бизнеса си", завърши Бонев.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).