Тим от Шампионска лига посреща Марица за контрола днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:51 / 21.10.2015
1180
Броени часове след завръщането си от Димитровград, женският отбор на Марица (Пловдив) замина за Сърбия, където днес и утре ще изиграе две контролни срещи с отбори участници в европейските клубни турнири.

Тази вечер от 18:30 б.в. шампионът на България ще се изправи срещу шампиона на Сърбия - Визура (Белград). Участникът в предстоящото издание на Шампионската лига посреща момичетата на Иван Петков в своята зала Нови Београд, където ще играе и домакинствата си от най-престижната клубна надпревара на континента.

Утре вечер пък Марица ще гостува на Йединство (Стара Пазова) - отбор, който ще представя Сърбия в третия по сила евротурнир - за Купата на претендентите. Полуфиналистът от последния шампионат на западната ни съседка ще приеме пловдивчанки в своята зала Стара Пазова от 22:00 б.в. в четвъртък вечерта.

Българските шампионки също се готвят за своето участие в европейските клубни турнири. В първия си мач от надпреварата за Купата на ЦЕВ, Жълтите гостуват на белгийския Дофин (Шарлероа) следващата сряда, 28 октомври, в зала Спирудом от 21:00 б.в.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).