Спартак загуби от лидера край морето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:22 / 19.10.2015
2154
Спартак загуби срещу лидера на Югоизточната "В" група Несебър с 2:0. Мачът от 11-ия кръг се игра на градския стадион в китното градче край морето и предложи интересни моменти.

Нормално в началните минути домакините наложиха силен натиск и принудиха спартаклии предимно да се бранят. Постепенно "гладиаторите" се окопитиха и започнаха да поглеждат към вратата на "делфините". Към 30-ата минута обаче тимът на Несебър поведе в резултата с 1:0 от едно разбъркване след корнер в наказателното поле на Спартак. Минути след това последва брилянтен извеждащ пас на Атанас Паскалев към включилия се в предни позиции Александър Драшков очи в очи с вратаря, но съдията спря атаката на спартаклии с несъществуваща засада. Много добра игра за пореден път показа стражът на Спартак Петър Начев, който спаси 3-4 сигурни попадения през първата част.

Втората част започна равностойно, като Спартак бе решен да върне статуквото в резултата, но пак не сполучи в начинанието си след като вместо да изравни резултата Спартак получи второ попадение в своята врата. Въпреки негативния развой младите играчи не се предадоха и имаха 2-3 много добри положения за попадение, но те така не се увенчаха с успех. В самия край на срещата Радослав Дошков направи много добър самостоятелен пробив в наказателното поле на домакините и бе спънат, но главният съдия така и не отсъди наказателен удар. Срещата завърши при резултат 2:0 за тима на Несебър.

Спартак: Петър Начев, Николай Христозов, Б.Бисероф*, Александър Драшков, Костадин Бекяров, Радослав Дошков, Лъчезар Якалиев, Вахе Миракян, Веселин Отман, Михаел Пърчев, Атанас Паскалев

Следващият 12-и кръг ще се играе в петък, 23 октомври, като Спартак ще е домакин на Борислав (Първомай) от 16 часа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).