Георги Титюков официално откри градско първенство по джудо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:15 / 18.10.2015
2305
Кандидатът за кмет на район "Централен" и водач на листата за общински съветници на коалиция "Кауза Пловдив" Георги Титюков и кандидатът за кмет на район "Южен" Рени Стефанова бяха официални гости на откриването на градския шампионат по джудо, стартирал в зала "Олимпиада".

70 момчета и момичета на възраст от 6 до 13 години от 5 пловдивски отбора "Арена", "Спартак", "Сатурн", "Гладиатор" и "Щит" взеха участие в оспорваната надпревара.

"Пожелавам Ви здраве, защото за един спортист по-важно от здравето няма и незабравими битки, които да минат без контузии. Нека най-добрите и подготвените да спечелят. Надявам се колкото се може повече от вас да развеят българския трибагреник и чуят националния химн на международни първенства и олимпиади", обърна се към присъстващите Георги Титюков.

Освен гордостта и удовлетворението от победата за най-добрите бяха предвидени грамоти и медали.

В листата на коалиция "Кауза Пловдив" с номер 6 в интегралната бюлетина за кандидати за общински съветници е и Свилена Русева, която е републикански съдия по джудо и зорко оценяваше участниците в двубоите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 18
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).