Скилачи: Целта на моето идване е да осъществим връзка между Локо и Юве

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:02 / 17.10.2015
2644
Големият италиански футболист Салваторе (Тото) Скилачи пристигна в Пловдив в навечерието на дербито Локомотив - Ботев. Той пристигна тук по покана на Ефбет. 

Почетният президент на Локо Христо Бонев му подали "черно-бяла" фланелка с № 19. На нея бе изписано и името на знаменития италиански футболист. 

На церемонията присъстваха спонсорът на локомотивци Христо Крушарски, бившият международен съдия Атанас Узунов, дойде и големият нападател на Ботев Костадин Костадинов.

"Радвам се че съм тук. Тук е страхотно. Благодаря на Локомотив и на Ефбет. Тази фланелка, която ми подари г-н Бонев символизира цветовете на Ювентус, отборът в който съм играл. Надявам се да си прекарам добре и аз да наблюдавам това дерби, което знам че е много важно за вашия град, както за Италия дербито Интер - Ювентус, каза известният италиански футболист.

"Целта на моето идване тук в Пловдив е е да осъществим връзка с Локомотив, за едно бъдещо сътрудничество между школите на двата клуба. Можем да организираме съвместни лагери, да разменяме футболисти да се обучаваме взаимно. Имаме желание от шефа на Локомотив Николай Неделчев който ще бъде гост в Италия, за да върне визита в Торино", заяви Салваторе Скилачи. 

Той добави, че е доволен от своята кариера на футболист и пожела много успехи на българския футбол.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).