Локо пред договор за сътрудничество с Ювентус

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:22 / 15.10.2015
2337
Локомотив е пред подписване на договор за сътрудничество с италианския колос Ювентус, пише "Тема Спорт". "

Старата госпожа" е избрала клуба от "Лаута" за евентуално изграждане на своя академия у нас. Новината съобщи председателят на сдружение Обединение за Локомотив Николай Неделчев. 

Също така в проекта е залегнал вариант, в който от Ювентус да изпращат по-млади футболисти, които да се обиграват при "железничарите". Юве пък ще има правото да вика в своята академия в Торино деца от пловдивския клуб.

Първата стъпка към осъществяване на проекта е визитата на бившата звезда на "бианконерите" Салваторе Скилачи на дербито с Ботев. Той ще бъде натоварен от ръководството на "старата госпожа" със задачата да проучи на място условията на "Лаута". 

След посещението на Скилачи тази събота в Пловдив същото ще направи и Николай Неделчев. До една-две седмици той ще върне жеста и ще посети някой интересен мач от Серия "А". 

Именно тогава вече ще има по-конкретни и ясни стъпки за съвместната дейност между Локомотив и Ювентус. Неделчев ще има среща и с директора на Юве Джузепе Марота.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).