Бултрасите с шествие за пловдивското дерби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
16:40 / 13.10.2015
7574
Вратарят на Ботев Валентин Галев ще пропусне дербито с Локомотив от 12-ия кръг на "А" група на 17 октомври, съобщиха от "жълто-черния" клуб. Стражът на "канарчетата" претърпя две разтежения на бедрото, заради които остана извън групата на свои тим в последните мачове.

В момента той се възстановява и се готви на облекчен режим. При това положение Ботев ща разчита на бразилеца Виктор Голас в дербито, а резерва ще бъде Мартин Димитров. Останалите трима футболисти на Ботев, които страдаха от травми - Йордан Христов, Божидар Васев и Александър Колев, се възстановиха и тренираха наравно с останалите си съотборници.

Продължават преговорите между представители на Локомотив и Ботев относно това как да бъдат разпределени 500-те билети за "жълто-черните" фенове за предстоящия двубой. Очаква се въпросът да се реши до довечера. 

Стана ясно, че пловдивската полиция е дала разрешение на бултрасите да проведат шествие до стадион "Локомотив" в деня на мача.

Източник: БТА



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).