Ботев дава последен шанс на Димитър Алексиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:38 / 09.10.2015
4654
Предстоящата контрола на Ботев срещу втородивизионния Оборище (Панагюрище) ще се превърне в златна възможност за нападателя Димитър Алексиев да се опита да промени статута си в отбора. 

22-годишният щурмовак се превърна в дълбока резерва при "жълто-черните" след идването на треньора Ермин Шиляк, при когото има само две или три минути игра. Митко дори не попадаше в групата на "канарчетата" за последните шест официални срещи.

Шиляк замрази Алексиев, но на "Коматево" не са отписали младия таран окончателно. Утре на стадиона в Панагюрище словенският специалист ще предостави възможност на бившия нападател на Хасково да докаже, че заслужава занапред да бъде сред избраниците за мачовете. 

На практика предстоящият спаринг с Оборище може да се окаже последната възможност за подобно тестване на Митко да промени статута си, защото до зимата не са предвидени нови прекъсвания в шампионата. 

Иначе Алексиев има договор до лятото на 2017 г. На "Коматево" продължават да вярват в качествата на Митко и очакват той да разгърне потенциала си.


Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).