Феновете на Спартак скочиха на клубното ръководство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:22 / 06.10.2015
3434
Привържениците на ПФК Спартак С-94 (Пд) скочиха на ръководството на клуба и му поискаха сметка за продължаващото с години недостойно представяне. Те се възмущават от дългото мълчание на всички от ръководството на клуба, въпреки слабите резултати и безцелното според тях съществуване.Както и от това, че не се вземат никакви мерки нещата да се променят. Спартак е клуб със славна история и е един от малкото на брой отбори, които са ставали шампиони на България. Във фен страницата на Спартак във фейсбук, се появи публикация, която публикуваме без редакторска намеса:

"Черната серия за Спартак продължава! Равносметката в последните 6 срещи: 6 загуби БЕЗ отбелязан гол и класиране на точка от дъното! Вижда се, че играчите се стараят, но....това не е достатъчно. Проблемът в любимият ни клуб е на много по-високо ниво. И, ако ръководството на тима са истински шефове и поне малко ги интересува клуба и мнението на привържениците на Спартак, ще предприемат нещо. За пример две събития от днес: Треньорското ръководство на съгражданите от Марица вкупом подаде оставка след няколко мача без победа (далеч по-малко от тези, които записа Спартак и двойно повече точков актив от нашия); Шеф в Беласица (също отбор от "В" група) подаде оставка след срамната загуба от 0:8 от ЦСКА.

А къде са нашите шефове? Ако не си помислят за оставки, поне да излязат с някаква позиция пред пловдивската спортна общественост и привържениците на "гладиаторите"! Какво ще се прави, след като отбора е докаран до това дередже, защото промени е видимо, че са наложителни! Каква е тяхната позиция за бъдещето на клуба и изваждането му от това блато. Лесно е да се скриеш и да гледаш сеира на футболистите и падението на славната емблема, ако сте мъже ще излезете с някаква позиция! Вземете пример, имайте поне малко доблест!"

Привържениците на "гладиаторите" коментират още, че представянето на тима през последните години може да се опише само с една дума - болка. Други пък директно се обръщат към ръководството с "Вън продажниците на Спартак".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).