Локомотив не желае да бъде замесван в политически игри

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
16:20 / 05.10.2015
4411
По повод информациите в различни медии, че ветерани на Локомотив са участвали в приятелски мач, организиран от един от кандидатите за кмет на град Пловдив, от ръководството на "смърфовете" пусна становище в официалния сайт:

"ПФК Локомотив Пловдив, както и клубът на ветераните на Локомотив Пловдив, не желаят да бъдат замесвани в политически игри. Нашият клуб се дистанцира от обществено-политическия живот в града, особено в сегашния момент преди местните избори.

Призоваваме симпатизантите на отделни политически сили, които по някакъв начин са свързани с Локомотив Пловдив, да не намесват любимия ни клуб.

На градския стадион "Пловдив" в приятелски мач не е участвал отборът на ветераните на Локомотив Пловдив, а сборен тим, съставен от футболисти от близкото минало, играли в различни пловдивски отбори.

Пред ветераните на Локомотив Пловдив предстоят два много важни мача - областният финал срещу Марица (Пловдив) от републиканското първенство за ветерани.

Първата среща е на 8 октомври (четвъртък) от 16,00 часа на стадион "Марица". Реваншът е на 15 октомври от 16,00 часа на Лаута.

Ръководство на ПФК Локомотив 1926 Пловдив
"


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).