Кубрат Пулев получи шанс за световна титла!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:48 / 05.10.2015
4978
Кубрат Пулев ще има нова възможност да се бие за световна титла, след като е получил предложение за среща с Руслан Чагаев. 

Боксьорът, известен като Белия Тайсън, трябваше да защитава титлата от Световната боксова асоциация (WBA) срещу Фрес Оквендо на 17 октомври.

Пуерториканецът обаче се контузи и боксовата среща пропадна. По тази причина от щаба на Чагаев са се свързали с колегите си от "Зауерланд" и са предложили Кобрата да се изправи срещу руснака за пояса.

Предложението от Чагаев е дошло в събота, а вариантът за такава среща е обсъден с треньора на Пулев - Ули Вегнер. Специалистът обаче засега е против подобен двубой.

Кобрата има насрочен мач за същата дата, но съпшерникът му все още не е ясен. Вегнер обаче не иска Пулев да излезе срещу Чагаев, тъй като през цялото време се е подготвял за далеч по-лек съперник.

Кобрата ще има по-малко от две седмици да се подготви за Чагаев, който на всичко отгоре е с обратен гард.

Очаква се в близките дни да има официална позиция от Зауерланд дали ще има битка за световната титла с участието на Кобрата.



Източник: "Блиц"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).