Кикбоксьорите в Пловдив се обединиха!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:38 / 05.10.2015
3853
В късния неделен следобед се състоя среща на ръководителите на пловдивските кикбокс клубове. На нея присъстваха представители на почти всички зали в града.

Основната тема на мероприятието бе, как чрез обединението на клубовете в града под тепетата да се развива спорта кикбокс.

Разисквани бяха проблемите на спорта на местно ниво, както и варианти за тяхното решаване.

Ръководителите се обединиха около идеите, че с общи усилия ще могат по-лесно да популяризират кикбокса като спорт в Пловдив. Постигнаха принципно съгласие, за провеждане на регулярни общи тренировки, за да се подобри подготовката на пловдивските състезатели.

Клубовете изявиха желание в Пловдив, да се организират по-често състезания по кикбокс, което да спомогне за развитието на спорта на местно ниво. Очакванията са през следващата една година пловдивчани да се преборят за домакинството на поне два турнира от национален мащаб, а също така и да се организират турнири на местно ниво.

На срещата се насрочиха дати за съвместни тренировки и следващи срещи.

Клубове взели участие: СК "Бунсонг", СК "КА-2″, СК "Лаута Арми", СК "Легионъ",СК "Леон Комба", СК "Рейч", СК "Терес", СК "Топ Файтърс".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).