Спартак победи Черноморец в Елитната до 17 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:09 / 05.10.2015
1367
След много добра игра и куп пропуски, Спартак категорично надигра Черноморец (Бургас) с 2:0 на ст. "Тодор Диев" в среща от 7-ия кръг на Елитната U17. 

Малките "гладиатори" натиснаха още с първия съдийски сигнал и пренесоха играта в половината на противника. Футболистите в "синьо-бяло" комбинираха добре, но не успяваха в завършващия удар. 

В средата на първото полувреме след подадена на първа греда топка от корнер и отлично отиграване с глава на Петър Нейчев, Спартак поведе в резултата. 

След това, до края на полувремето се заредиха положение след положение пред направилия много добър мач вратар на гостите. Опасни изстрели на П. Гешев и П. Нейчев профучаха над гредата.

През втората част отборът на Черноморец се опита да потърси нещо в предни позиции, но нямаше достатъчно аргументи да притесни по-сериозно стабилния вратар Н. Порязов. Спартаклии трябваше да вкарат, за да не се получи ситуация от предишни техни мачове, когато към края ставаше напечено. 

Точно навреме, 15 минути преди края на срещата, П. Нейчев пое топката отдясно, напредна с нея и влезе на дрибъл в наказателното поле, където бе спънат от централния защитник на гостите и съдията посочи точката за изпълнение на наказателен удар. Цв. Бурдев изпълни дузпата, вратарят успя да отрази удара, но капитулира при добавката - 2:0.

Така Спартак Пловдив постигна втората си победа в Елитната група и с умерен оптимизъм чака гостуването на ЦСКА следващата седмица.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).