Треньорите на Марица хвърлиха оставки, ръководството не ги прие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:54 / 05.10.2015
2353
Треньорите на "Марица" подадоха оставка, но ръководството на клуба не ги прие. Това съобщи председателя на УС на пловдивчани Христо Николов.

Кирил Андонов и Васил Кръстев взели решението си в събота, веднага след загубата от отбора ФК "Раковски 2011" с 1:2.

"Няма да правим трагедии, заради поредицата от слаби резултати в първенството. Работата ни в "Марица" и плановете, които имаме за развитие на клуба, са дългосрочни и не бива да се взимат решения за стратегически постове в клуба, на базата на моментни емоции. Вярваме, че Андонов, Кръстев и Ролев са правилните хора за отбора и ръководството твърдо стои зад тях и подкрепя тяхната работа.

Очакваме в оставащите мачове до края на полусезона да видим на терена един различен и мотивиран да побеждава отбор. В противен случай по време на зимната пауза ще се наложи да се разделим с много хора. "Марица" винаги е била и ще бъде място за развитие на млади футболисти, но няма да допуснем да се превърне в пансион. 

В отбора ще се дава шанс за изява и развитие на млади и мотивирани играчи и всеки, който не показва достатъчно ниво, желание и амбиция ще бъде освободен от отбора", заяви председателя на УС на "Марица" Христо Николов от името на целия управителен съвет на клуба.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).