Левон Апкарян: Бяхме по-добри във всеки показател

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:39 / 02.10.2015
2580
"Ще бъда съвсем кратък. Ако изключим първите десетина минути в мача смея да твърдя, че днес бяхме по-добрия отбор. Контролирахме нещата, създадохме много положения и мисля, че заслужено победихме отбора на Локомотив", каза помощник треньорът на Берое Левон Апкарян след победата с 2:0 над Локо.

"Това е футболът. Имали сме мачове, в които сме били с 10, например със Славия. Няма нужда да се връщаме на тези неща. Важното е че победихме днес отбор, който е много стойностен, който дойде тук да играе футбол, не се затвори. Правя им комплимент, с много качествени футболисти търсят футбола, но ние бяхме по-добри във всеки един показател днес", допълни помощник треньорът.

"Паузите са нормални неща, които съпътстват футбола. Всичко се планира ден за ден. Това са треньорски неща, които ги правим. Засега не мога да отговоря на въпрос за програмата", каза още той.

"Хубаво е че вече от здравословна гледна точка Венцислав Василев е наред. Вече трябва да навакса пропуснатото докато беше контузен", завърши Апкарян.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).